Nabeschouwing Gent - Sporting Charleroi (2-3) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Gent het zondag 12 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Sporting Charleroi (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Gent - Sporting Charleroi
Goals
2
3
LIVE Gent - Sporting Charleroi 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Sporting Charleroi
Opstellingen Gent - Sporting Charleroi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gent - Sporting Charleroi

Gent en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Sporting Charleroi slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gent 16
Winst Sporting Charleroi 10
Gelijkspel 9
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 14e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Gent - Sporting Charleroi Opstelling Gent Opstelling Sporting Charleroi Live Gent - Sporting Charleroi Live Gent - Sporting Charleroi kijken Gent - Sporting Charleroi kijken Live Gent - Sporting Charleroi stream Gent - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing Gent - Sporting Charleroi Uitslag Gent - Sporting Charleroi Statistieken Gent - Sporting Charleroi Jupiler Pro League 2021/2022 Gent - Sporting Charleroi wedden Gent - Sporting Charleroi gokken Gent - Sporting Charleroi Unibet