Nabeschouwing Kortrijk - Sporting Charleroi (2-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:15 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Kortrijk het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Sporting Charleroi (2-2)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Kortrijk en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. F. Selemanie maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kortrijk vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sporting Charleroi kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Nicholson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette R. Alioui zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Kortrijk de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Sporting Charleroi nadat A. Gholizadeh in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Kortrijk - Sporting Charleroi 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor J. Tchatchoua Sporting Charleroi
45' Penalty Kortrijk Penalty F. Selemanie Kortrijk 1-0
46' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Knezevic Sporting Charleroi
53' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Gholizadeh voor A. Zorgane Sporting Charleroi
64' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt S. Nicholson met assist van R. Morioka Sporting Charleroi 1-1
70' Wissel Kortrijk Wissel R. Alioui voor P. Gueye Kortrijk
71' Wissel Sporting Charleroi Wissel L. Bessile voor S. Knezevic Sporting Charleroi
71' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Andreou Sporting Charleroi
73' Doelpunt Kortrijk Doelpunt R. Alioui Kortrijk 2-1
78' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Fall voor A. Zaroury Sporting Charleroi
78' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Zedadka voor J. Tchatchoua Sporting Charleroi
83' Wissel Kortrijk Wissel A. Kadri voor M. Fixelles Kortrijk
89' Wissel Kortrijk Wissel D. Mbayo voor M. Moreno Kortrijk
91' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor D. Mbayo Kortrijk
92' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor K. Zedadka Sporting Charleroi
94' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. DHaene Kortrijk
95' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Gholizadeh met assist van S. Nicholson Sporting Charleroi 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Sporting Charleroi
Opstellingen Kortrijk - Sporting Charleroi
De opstellingen van Kortrijk en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.