Nabeschouwing KV Oostende - OH Leuven (1-3) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 5 februari 2022 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt KV Oostende het zaterdag 5 februari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - OH Leuven (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 1-3 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door L. Shengelia, waarmee OH Leuven met 0-1 de leiding nam. OH Leuven vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Kaba op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist KV Oostende de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. DArpino.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor OH Leuven vergroot nadat M. Al-Tamari de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor OH Leuven.

LIVE KV Oostende - OH Leuven 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt OH Leuven Doelpunt L. Shengelia met assist van C. De Norre OH Leuven 0-1
46' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Z. Medley KV Oostende
48' Doelpunt OH Leuven Doelpunt S. Kaba met assist van X. Mercier OH Leuven 0-2
56' Doelpunt KV Oostende Doelpunt M. DArpino KV Oostende 1-2
59' Wissel KV Oostende Wissel T. Sakamoto voor T. Ndicka Matam KV Oostende
60' Wissel KV Oostende Wissel M. Gueye voor R. DHaese KV Oostende
61' Wissel OH Leuven Wissel S. Schrijvers voor T. Vlietinck OH Leuven
76' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor S. Schrijvers OH Leuven
78' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Tanghe KV Oostende
79' Wissel KV Oostende Wissel V. Koziello voor N. Batzner KV Oostende
80' Wissel OH Leuven Wissel M. Al-Tamari voor L. Shengelia OH Leuven
84' Wissel KV Oostende Wissel E. Patoulidis voor M. DArpino KV Oostende
85' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Al-Tamari met assist van X. Mercier OH Leuven 1-3
87' Wissel OH Leuven Wissel A. De Sart voor M. Maertens OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - OH Leuven
Opstellingen KV Oostende - OH Leuven
De opstellingen van KV Oostende en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.