Nabeschouwing KV Oostende - Standard Luik (1-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt KV Oostende het zaterdag 19 februari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Standard Luik (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-0 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door K. Rocha Santos, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name KV Oostende dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van KV Oostende.

LIVE KV Oostende - Standard Luik 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Emond Standard Liège
28' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Rocha Santos KV Oostende 1-0
34' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Cafaro Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel A. Tapsoba voor D. M. Dragus Standard Liège
53' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Raskin Standard Liège
59' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. Elsner Standard Liège
62' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Capon KV Oostende
64' Wissel Standard Liège Wissel D. Pavlovic voor S. Bastien Standard Liège
64' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela-Gonzalez voor A. Donnum Standard Liège
73' Wissel Standard Liège Wissel N. Nkounkou voor A. Calut Standard Liège
73' Wissel KV Oostende Wissel A. Tanghe voor K. Rocha Santos KV Oostende
73' Wissel KV Oostende Wissel N. Batzner voor K. Duncan KV Oostende
79' Wissel KV Oostende Wissel T. Ambrose voor M. Gueye KV Oostende
79' Wissel KV Oostende Wissel A. Albanese voor T. Ndicka Matam KV Oostende
81' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Bokadi Standard Liège
86' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor N. Nkounkou Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Standard Luik
Opstellingen KV Oostende - Standard Luik
De opstellingen van KV Oostende en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.