Nabeschouwing KV Oostende - Union Saint-Gilloise (1-7) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt KV Oostende het zondag 21 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Union Saint-Gilloise (1-7)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 1-7 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Undav, waarmee Union Saint-Gilloise met 0-1 de leiding nam. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Undav op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut wist KV Oostende de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Ambrose.

Na 31 minuten werd de voorsprong voor Union Saint-Gilloise vergroot nadat C. Nielsen de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 48e minuut nadat C. Burgess namens Union Saint-Gilloise de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 60e minuut was het D. Undav van Union Saint-Gilloise wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Het volgende doelpunt van Union Saint-Gilloise viel in de 70e minuut en betekende de 1-6. Het doelpunt kwam op naam van C. Burgess. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Union Saint-Gilloise. Het was D. Vanzeir die in de 80e minuut de stand op 1-7 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Van Damme en eindigde de wedstrijd dus met een 1-7 stand in het voordeel van Union Saint-Gilloise.

LIVE KV Oostende - Union Saint-Gilloise 1-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav Union Saint-Gilloise 0-1
16' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav met assist van B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise 0-2
23' Doelpunt KV Oostende Doelpunt T. Ambrose KV Oostende 1-2
31' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt C. Nielsen Union Saint-Gilloise 1-3
48' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt C. Burgess met assist van D. Undav Union Saint-Gilloise 1-4
46' Wissel KV Oostende Wissel V. Koziello voor N. Batzner KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel K. Rocha Santos voor A. Amade KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel M. Gueye voor M. Kvasina KV Oostende
53' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor S. Wylin KV Oostende
54' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Capon KV Oostende
60' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav met assist van D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 1-5
70' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt C. Burgess met assist van C. Nielsen Union Saint-Gilloise 1-6
71' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel K. Mitoma voor L. Lapoussin Union Saint-Gilloise
77' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Francois voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
77' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Bager voor C. Burgess Union Saint-Gilloise
80' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 1-7
85' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Lazare Amani voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
85' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel F. Avenatti voor D. Undav Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Union Saint-Gilloise
Opstellingen KV Oostende - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van KV Oostende en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.