Nabeschouwing Mechelen - Beerschot-Wilrijk (3-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Mechelen het zondag 6 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Beerschot-Wilrijk (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 3-2 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door N. Storm, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Cuypers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Mechelen, waarmee N. Storm zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 60e minuut werd N. Storm van Mechelen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Mechelen het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 62e werkte G. Coucke de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-1 kwam te staan. Beerschot-Wilrijk verkleinde in de 93e minuut de achterstand doordat R. Sanusi de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexandre Boucaut bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Mechelen.

LIVE Mechelen - Beerschot-Wilrijk 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm met assist van R. Schoofs Mechelen 1-0
18' Doelpunt Mechelen Doelpunt H. Cuypers met assist van M. Shved Mechelen 2-0
28' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Sebaoui voor M. Suzuki Beerschot-Wilrijk
28' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel D. Rigo voor A. Konstantopoulos Beerschot-Wilrijk
29' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm met assist van K. Mrabti Mechelen 3-0
37' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
45' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Vanlerberghe Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel J. Vanlerberghe Mechelen
47' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor F. Avenatti Beerschot-Wilrijk
60' Rode kaart Mechelen Rode kaart voor N. Storm Mechelen
62' Eigen doelpunt Beerschot-Wilrijk Eigen doelpunt G. Coucke Beerschot-Wilrijk 3-1
64' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Noubissi voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
67' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor S. Radic Beerschot-Wilrijk
69' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel D. Mukuna-Trouet voor F. Avenatti Beerschot-Wilrijk
79' Wissel Mechelen Wissel A. Van Hoorenbeeck voor M. Shved Mechelen
83' Wissel Mechelen Wissel T. Youan voor H. Cuypers Mechelen
87' Wissel Mechelen Wissel R. Van Drongelen voor L. Bijker Mechelen
87' Wissel Mechelen Wissel J. Van Hecke voor K. Mrabti Mechelen
93' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt R. Sanusi Beerschot-Wilrijk 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Mechelen - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Mechelen en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.