Nabeschouwing OH Leuven - Gent (0-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:15 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt OH Leuven het zaterdag 4 december 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Gent (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Gent is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door T. Tissoudali, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Gent dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Gent.

LIVE OH Leuven - Gent 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Gent Doelpunt T. Tissoudali Gent 0-1
31' Wissel Gent Wissel B. Godeau voor J. Okumu Gent
34' Gele kaart Gent Gele kaart voor J. De Sart Gent
37' Gele kaart Gent Gele kaart voor A. Hanche-Olsen Gent
49' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Malinov OH Leuven
64' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor S. Kaba OH Leuven
71' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Godeau Gent
81' Wissel Gent Wissel A. Hjulsager voor V. Odjidja-Ofoe Gent
81' Wissel Gent Wissel Y. Malede voor T. Tissoudali Gent
81' Wissel Gent Wissel D. Lemajic voor L. Depoitre Gent
84' Wissel Gent Wissel A. Castro-Montes voor M. Samoise Gent
85' Wissel OH Leuven Wissel K. Rezaei voor S. Dewaest OH Leuven
85' Wissel OH Leuven Wissel P. Ngawa voor S. Chakla OH Leuven
85' Wissel OH Leuven Wissel L. Shengelia voor M. Al-Tamari OH Leuven
93' Gele kaart Gent Gele kaart voor T. Tissoudali Gent
95' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Fortuna Gent
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Gent
Opstellingen OH Leuven - Gent
De opstellingen van OH Leuven en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Gent zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.