Nabeschouwing OH Leuven - Standard Luik (2-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 19 december 2021 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt OH Leuven het zondag 19 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Standard Luik (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 2-1 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Maertens, waarmee OH Leuven met 1-0 de leiding nam. OH Leuven vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Maertens op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 94e minuut wist Standard Liège de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Fai. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Standard Liège kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alexandre Boucaut, waardoor OH Leuven dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE OH Leuven - Standard Luik 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Maertens met assist van X. Mercier OH Leuven 1-0
21' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Standard Liège
38' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Maertens met assist van X. Mercier OH Leuven 2-0
46' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel A. Tapsoba voor G. Cimirot Standard Liège
50' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor J. Muleka Standard Liège
53' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Bastien Standard Liège
65' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Lestienne Standard Liège
69' Wissel Standard Liège Wissel J. Klauss voor J. Muleka Standard Liège
79' Wissel Standard Liège Wissel H. Rafia voor A. Tapsoba Standard Liège
85' Wissel OH Leuven Wissel M. Keita voor S. Schrijvers OH Leuven
91' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor C. Ozkacar OH Leuven
93' Wissel OH Leuven Wissel P. Ngawa voor M. Al-Tamari OH Leuven
94' Doelpunt Standard Liège Doelpunt C. Fai Standard Liège 2-1
98' Wissel OH Leuven Wissel A. De Sart voor M. Maertens OH Leuven
98' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor J. Klauss Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Standard Luik
Opstellingen OH Leuven - Standard Luik
De opstellingen van OH Leuven en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.