Nabeschouwing Sint-Truiden - Anderlecht (2-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 17 oktober 2021 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Sint-Truiden het zondag 17 oktober 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Anderlecht (2-2)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Sint-Truiden en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. L. Refaelov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Anderlecht vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Sint-Truiden kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Konate, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het S. Gomez van Anderlecht die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Sint-Truiden nadat T. Leistner in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sint-Truiden - Anderlecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Schmidt Sint-Truiden
48' Penalty Anderlecht Penalty L. Refaelov Anderlecht 0-1
55' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor J. Teixeira Sint-Truiden
56' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt M. Konate Sint-Truiden 1-1
64' Wissel Anderlecht Wissel B. Raman voor L. Refaelov Anderlecht
64' Wissel Anderlecht Wissel Y. Verschaeren voor J. Zirkzee Anderlecht
73' Wissel Anderlecht Wissel A. Ait El Hadj voor F. Amuzu Anderlecht
73' Wissel Anderlecht Wissel M. Ashimeru voor K. Olsson Anderlecht
76' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor D. Hayashi Sint-Truiden
78' Penalty Anderlecht Penalty S. Gomez Anderlecht 1-2
83' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Ito voor C. Durkin Sint-Truiden
84' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Hashioka voor R. Bauer Sint-Truiden
89' Wissel Sint-Truiden Wissel N. Balongo voor L. Cacace Sint-Truiden
93' Wissel Anderlecht Wissel M. Murillo voor S. Gomez Anderlecht
94' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt T. Leistner met assist van C. Bruls Sint-Truiden 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Anderlecht
Opstellingen Sint-Truiden - Anderlecht
De opstellingen van Sint-Truiden en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.