Nabeschouwing Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise (1-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Vrijdag 3 december 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Sint-Truiden het vrijdag 3 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 1-2 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door D. Undav, waarmee Union Saint-Gilloise met 0-1 de leiding nam. Sint-Truiden kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Bruls, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette D. Undav zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Union Saint-Gilloise de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jasper Vergoote, waardoor Union Saint-Gilloise dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
32' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav met assist van D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 0-1
59' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Union Saint-Gilloise
62' Wissel Sint-Truiden Wissel L. Cacace voor D. Hashioka Sint-Truiden
63' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt C. Bruls met assist van Y. Suzuki Sint-Truiden 1-1
63' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Hara voor D. Hayashi Sint-Truiden
65' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor C. Burgess Union Saint-Gilloise
65' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Suzuki Sint-Truiden
73' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav met assist van T. Teuma Union Saint-Gilloise 1-2
77' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor T. Leistner Sint-Truiden
79' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Lazare Amani voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
82' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Ito voor C. Durkin Sint-Truiden
92' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel F. Avenatti voor D. Undav Union Saint-Gilloise
93' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel I. Kandouss voor L. Lapoussin Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Sint-Truiden - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Sint-Truiden en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.