Nabeschouwing Sporting Charleroi - Club Brugge (0-1) || Jupiler Pro League

Zaterdag 18 september 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League neemt Sporting Charleroi het zaterdag 18 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Club Brugge (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 0-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door C. de Ketelaere, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor Club Brugge de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Club Brugge
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
17
11
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
85
135
Gevaarlijke aanvallen
44
85
Corners
8
8
Wissels
5
3
LIVE Sporting Charleroi - Club Brugge 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Club Brugge Wissel N. Lang voor F. Maouassa Club Brugge
56' Wissel Club Brugge Wissel E. Balanta voor Wesley Club Brugge
59' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Bedia voor S. Nicholson Sporting Charleroi
60' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor C. de Ketelaere Club Brugge
62' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor J. Kayembe Sporting Charleroi
74' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Zedadka voor J. Tchatchoua Sporting Charleroi
74' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Fall voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
76' Wissel Club Brugge Wissel I. Van der Brempt voor K. Sowah Club Brugge
87' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Balanta Club Brugge
92' Doelpunt Club Brugge Doelpunt C. de Ketelaere met assist van I. Van der Brempt Club Brugge 0-1
94' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Benchaib voor A. Zaroury Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Club Brugge
Opstellingen Sporting Charleroi - Club Brugge
De opstellingen van Sporting Charleroi en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Edward Still
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
13 Didier Desprez K
5 Loïc Bessile V
7 Karim Zedadka V
31 Martin Wasinski M
27 Mamadou Fall M
34 Amine Benchaib M
18 Chris Vianney Bedia A
Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Club Brugge

Sporting Charleroi en Club Brugge treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 12 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 20 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Charleroi 5
Winst Club Brugge 20
Gelijkspel 11
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 4e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sporting Charleroi - Club Brugge Opstelling Sporting Charleroi Opstelling Club Brugge Live Sporting Charleroi - Club Brugge Live Sporting Charleroi - Club Brugge kijken Sporting Charleroi - Club Brugge kijken Live Sporting Charleroi - Club Brugge stream Sporting Charleroi - Club Brugge Fox Sports Nabeschouwing Sporting Charleroi - Club Brugge Uitslag Sporting Charleroi - Club Brugge Statistieken Sporting Charleroi - Club Brugge Jupiler Pro League 2021/2022 Sporting Charleroi - Club Brugge wedden Sporting Charleroi - Club Brugge gokken Sporting Charleroi - Club Brugge Unibet