Nabeschouwing Sporting Charleroi - Mechelen (0-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 26 september 2021 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Sporting Charleroi het zondag 26 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Mechelen (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 0-2 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door N. Storm, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Vanlerberghe op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 95e minuut was de ideale kans voor Mechelen om te scoren. F. Druijf was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Mechelen.

LIVE Sporting Charleroi - Mechelen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm met assist van H. Cuypers Mechelen 0-1
34' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor J. Tchatchoua Sporting Charleroi
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Zedadka voor J. Tchatchoua Sporting Charleroi
70' Wissel Mechelen Wissel F. Druijf voor H. Cuypers Mechelen
70' Wissel Mechelen Wissel O. Kaya voor K. Mrabti Mechelen
76' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Gholizadeh voor A. Zorgane Sporting Charleroi
77' Wissel Mechelen Wissel M. Shved voor N. Storm Mechelen
79' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. van Damme Mechelen
81' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Vanlerberghe met assist van S. Gouet Mechelen 0-2
84' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor R. Schoofs Mechelen
84' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor F. Druijf Mechelen
86' Wissel Sporting Charleroi Wissel L. Bessile voor R. Morioka Sporting Charleroi
86' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Benchaib voor M. Fall Sporting Charleroi
86' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Bedia voor S. Andreou Sporting Charleroi
87' Wissel Mechelen Wissel V. Costa voor S. Gouet Mechelen
95' Penalty gemist Mechelen Penalty gemist F. Druijf Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Mechelen
Opstellingen Sporting Charleroi - Mechelen
De opstellingen van Sporting Charleroi en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.