Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Anderlecht (1-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 30 januari 2022 - 13:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Union Saint-Gilloise het zondag 30 januari 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Anderlecht (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Union Saint-Gilloise en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-0 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door C. Nielsen, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Union Saint-Gilloise.

LIVE Union Saint-Gilloise - Anderlecht 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt C. Nielsen met assist van T. Teuma Union Saint-Gilloise 1-0
54' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor L. Refaelov Anderlecht
59' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor B. Nieuwkoop Union Saint-Gilloise
61' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor Y. Verschaeren Anderlecht
61' Wissel Anderlecht Wissel B. Raman voor J. Zirkzee Anderlecht
64' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
72' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
76' Wissel Anderlecht Wissel M. Stroeykens voor C. Kouame Anderlecht
82' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Millan voor D. Undav Union Saint-Gilloise
82' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Puertas voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
83' Wissel Anderlecht Wissel A. Ait El Hadj voor K. Olsson Anderlecht
87' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel D. Marcq voor C. Nielsen Union Saint-Gilloise
94' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Bager voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Anderlecht
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Anderlecht
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Anderlecht

Union Saint-Gilloise en Anderlecht treffen elkaar in de 25e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Union Saint-Gilloise en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Union Saint-Gilloise favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Anderlecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Union Saint-Gilloise 1
Winst Anderlecht 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Union Saint-Gilloise op een 1e positie staat, terwijl we Anderlecht terugvinden op de 4e plaats.