In de Jupiler Pro League neemt Zulte-Waregem het zondag 31 oktober 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Zulte-Waregem - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Zulte-Waregem Gelijk Winst Genk
4.4x inzet 4.1x inzet 1.72x inzet
LIVE Zulte-Waregem - Genk 0-0

Vanaf zondag 31 oktober 2021 om 13:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Zulte-Waregem - Genk volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 1 uur, 17 minuten en 27 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Genk
Opstellingen Zulte-Waregem - Genk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Genk

Zulte-Waregem en Genk treffen elkaar in de 13e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 41 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 23 keer wist de ploeg van Zulte-Waregem te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Zulte-Waregem. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 8
Winst Genk 23
Gelijkspel 10
Totaal 41

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 15e positie staat, terwijl we Genk terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Zulte-Waregem - Genk Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Genk Live Zulte-Waregem - Genk Live Zulte-Waregem - Genk kijken Zulte-Waregem - Genk kijken Live Zulte-Waregem - Genk stream Zulte-Waregem - Genk Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Genk Uitslag Zulte-Waregem - Genk Statistieken Zulte-Waregem - Genk Jupiler Pro League 2021/2022 Zulte-Waregem - Genk wedden Zulte-Waregem - Genk gokken Zulte-Waregem - Genk Unibet