Nabeschouwing AS Eupen - Sporting Charleroi (1-4) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt AS Eupen het zaterdag 4 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Sporting Charleroi (1-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 1-4 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Javi Martos zette AS Eupen op een 1-0 voorsprong in de 10e minuut van de wedstrijd. Een ongelukkig eigen doelpunt van Xavi Molina zorgde ervoor dat Sporting Charleroi op 1-1 kwam te staan in de 24e minuut. In de 33e minuut zette K. Rezaei zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting Charleroi de leiding in de wedstrijd nam.

In de 50e minuut werd E. Ocansey van AS Eupen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor AS Eupen het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 80 minuten werd de voorsprong voor Sporting Charleroi vergroot nadat J. Perbet de 1-3 wist te scoren. In de 83e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het K. Rezaei die namens Sporting Charleroi het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Van Damme en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Sporting Charleroi.

LIVE AS Eupen - Sporting Charleroi 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Eigen doelpunt AS Eupen Eigen doelpunt Javi Martos AS Eupen 1-0
24' Eigen doelpunt Sporting Charleroi Eigen doelpunt Xavi Molina Sporting Charleroi 1-1
33' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei met assist van A. Gholizadeh Sporting Charleroi 1-2
50' Rode kaart AS Eupen Rode kaart voor E. Ocansey AS Eupen
59' Wissel AS Eupen Wissel M. Laurent voor J. Amani AS Eupen
69' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor C. Benavente Sporting Charleroi
80' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt J. Perbet met assist van A. Baby Sporting Charleroi 1-3
81' Wissel AS Eupen Wissel F. Raspentino voor S. Blondelle AS Eupen
81' Wissel Sporting Charleroi Wissel R. Grange voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
83' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei met assist van R. Grange Sporting Charleroi 1-4
89' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Bedia voor K. Rezaei Sporting Charleroi
91' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor M. Laurent AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Sporting Charleroi
Opstellingen AS Eupen - Sporting Charleroi
De opstellingen van AS Eupen en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing AS Eupen - Sporting Charleroi

AS Eupen en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor AS Eupen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel AS Eupen als Sporting Charleroi wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst AS Eupen 2
Winst Sporting Charleroi 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 14e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 13e plaats.