Nabeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem (4-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 16 december 2018 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Standard Luik het zondag 16 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem (4-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 4-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Carcela, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Standard Liège vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Carcela op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Standard Liège, waarmee R. Emond zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 68e minuut werd de stand op 4-0 gezet na een benutte penalty van Standard Liège speler R. Emond. Na 68 minuten kon M. Baudry van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Zulte-Waregem het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Een penalty na 89 minuten had Zulte-Waregem een goal moeten opleveren, maar D. De fauw wist deze kans helaas niet verzilveren, waardoor de score onveranderd bleef. Even later in de 89e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 4-1 gezet door M. Soisalo van Zulte-Waregem.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wim Smet bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Standard Luik.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Zulte-Waregem
Goals
4
1
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
4
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
97
98
Gevaarlijke aanvallen
70
44
Corners
8
2
Wissels
3
2
LIVE Standard Luik - Zulte-Waregem 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Zulte-Waregem
11' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Carcela met assist van P. MPoku Standard Liège 1-0
17' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Heylen Zulte-Waregem
35' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Bürki Zulte-Waregem
36' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Carcela Standard Liège 2-0
41' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Bongonda Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Soisalo voor S. Walsh Zulte-Waregem
57' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Emond met assist van R. Marin Standard Liège 3-0
57' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Emond met assist van R. Marin Standard Liège 3-0
68' Penalty Standard Liège Penalty R. Emond Standard Liège 4-0
68' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Baudry Zulte-Waregem
68' Tweede gele kaart Zulte-Waregem Tweede gele kaart voor M. Baudry Zulte-Waregem
74' Wissel Standard Liège Wissel Orlando Sá voor R. Emond Standard Liège
75' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Bedia voor H. Harbaoui Zulte-Waregem
79' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor M. Carcela Standard Liège
89' Penalty gemist Zulte-Waregem Penalty gemist D. De fauw Zulte-Waregem
89' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Soisalo Zulte-Waregem 4-1
92' Wissel Standard Liège Wissel S. Bastien voor M. Djenepo Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Zulte-Waregem
Opstellingen Standard Luik - Zulte-Waregem
De opstellingen van Standard Luik en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
25 Louis Bostyn K
16 Urho Nissilä M
20 Henrik Rørvik Bjørdal M
8 Hicham Faik M
12 Chris Vianney Bedia A
11 Nill De Pauw A
17 Mikael Soisalo A
Voorbeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem

Standard Luik en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 19e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 1 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 13 keer wist de ploeg van Standard Luik te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Standard Luik. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Standard Luik 11
Winst Zulte-Waregem 13
Gelijkspel 6
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 8e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Standard Luik - Zulte-Waregem Opstelling Standard Luik Opstelling Zulte-Waregem Live Standard Luik - Zulte-Waregem Live Standard Luik - Zulte-Waregem kijken Standard Luik - Zulte-Waregem kijken Live Standard Luik - Zulte-Waregem stream Standard Luik - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem Uitslag Standard Luik - Zulte-Waregem Statistieken Standard Luik - Zulte-Waregem Jupiler Pro League 2018/2019 Standard Luik - Zulte-Waregem wedden Standard Luik - Zulte-Waregem gokken Standard Luik - Zulte-Waregem Unibet