Nabeschouwing Alcides - VVOG (2-0) || KNVB Beker 2018/2019

Dinsdag 21 augustus 2018 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Alcides het dinsdag 21 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVOG. De wedstrijd wordt gespeeld in Backavallen Konstgräs (Katrineholm) in Katrineholm.

Via de Alcides - VVOG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcides - VVOG (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen Alcides en VVOG is onder leiding van scheidsrechter Wouter Wiersma geëindigd in een 2-0 overwinning voor Alcides. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door Fokke, waarmee Alcides met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Alcides opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het Fokke die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Alcides.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Alcides.

LIVE Alcides - VVOG 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcides - VVOG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

78' Doelpunt Alcides Doelpunt Fokke Alcides 1-0
87' Doelpunt Alcides Doelpunt Fokke Alcides 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Alcides - VVOG
Opstellingen Alcides - VVOG

Voorbeschouwing Alcides - VVOG

Alcides en VVOG spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wouter Wiersma en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alcides en VVOG elkaar treffen in de KNVB Beker.