Nabeschouwing DOVO - Urk (2-2) (4-5 na strafschoppen) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 19:45 uur

DOVO - Urk

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt DOVO het woensdag 26 september 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Urk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Via de DOVO - Urk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DOVO - Urk (2-2) (4-5 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen DOVO en Urk is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een overwinning voor Urk. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Urk het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door R. Brands, waarmee Urk met 0-1 de leiding nam. DOVO kwam in de 83e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Patrick, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 108e minuut zette J. Patrick zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee DOVO de leiding in de wedstrijd nam.

In de 113e minuut moest DOVO verder met een man minder, nadat L. Middelwijk een tweede gele kaart kreeg. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat R. Nentjes van Urk de 2-2 maakte in de 114e minuut.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Urk, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE DOVO - Urk 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DOVO - Urk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Urk Gele kaart voor B. Dunnink Urk
19' Gele kaart DOVO Gele kaart voor S. van Zeelst DOVO
41' Gele kaart DOVO Gele kaart voor M. Berkvens DOVO
51' Doelpunt Urk Doelpunt R. Brands Urk 0-1
55' Wissel DOVO Wissel T. El Khoulati voor R. Hovestad DOVO
56' Gele kaart Urk Gele kaart voor M. Snoek Urk
67' Wissel DOVO Wissel L. Toonen voor M. Velagić DOVO
70' Gele kaart DOVO Gele kaart voor T. El Khoulati DOVO
81' Wissel DOVO Wissel M. de Zwart voor S. van Zeelst DOVO
81' Wissel Urk Wissel R. Nentjes voor W. de Boer Urk
83' Doelpunt DOVO Doelpunt J. Patrick DOVO 1-1
90' Gele kaart Urk Gele kaart voor R. Brands Urk
98' Wissel DOVO Wissel Y. Zeeman voor S. Amerzigiou DOVO
98' Gele kaart DOVO Gele kaart voor L. Middelwijk DOVO
107' Wissel Urk Wissel P. Brands voor M. Snoek Urk
108' Doelpunt DOVO Doelpunt J. Patrick DOVO 2-1
109' Wissel Urk Wissel J. de Boer voor L. Nagel Urk
112' Wissel Urk Wissel J. Loosman voor B. Dunnink Urk
113' Tweede gele kaart DOVO Tweede gele kaart voor L. Middelwijk DOVO
114' Doelpunt Urk Doelpunt R. Nentjes Urk 2-2
116' Gele kaart Urk Gele kaart voor J. van Slooten Urk
1' Penalty gescoord in shootout Urk Penalty gescoord in shootout R. Brands Urk 0-1
1' Penalty gescoord in shootout DOVO Penalty gescoord in shootout J. Patrick DOVO 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Urk Penalty gescoord in shootout H. Snoek Urk 1-2
2' Penalty gescoord in shootout DOVO Penalty gescoord in shootout L. Toonen DOVO 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Urk Penalty gescoord in shootout J. van Slooten Urk 2-3
3' Penalty gescoord in shootout DOVO Penalty gescoord in shootout R. Bakkenes DOVO 3-3
4' Penalty gescoord in shootout DOVO Penalty gescoord in shootout N. Wormgoor DOVO 4-3
4' Penalty gescoord in shootout Urk Penalty gescoord in shootout P. Brands Urk 4-4
5' Penalty gescoord in shootout Urk Penalty gescoord in shootout R. Nentjes Urk 4-5
5' Penalty gemist in shootout DOVO Penalty gemist in shootout M. Berkvens DOVO
Video hoogtepunten en samenvatting DOVO - Urk
Opstellingen DOVO - Urk
De opstellingen van DOVO en Urk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.