Nabeschouwing Feyenoord - Ajax (0-3) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 27 februari 2019 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Feyenoord het woensdag 27 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Ajax (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen Feyenoord en Ajax is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door M. de Ligt, waarmee Ajax met 0-1 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Tagliafico op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Ajax, waarmee D. van de Beek zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ajax een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Feyenoord - Ajax 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. van de Beek Ajax
28' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. van der Heijden Feyenoord
45' Doelpunt Ajax Doelpunt M. de Ligt met assist van H. Ziyech Ajax 0-1
49' Doelpunt Ajax Doelpunt N. Tagliafico Ajax 0-2
56' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. St. Juste Feyenoord
61' Gele kaart Ajax Gele kaart voor F. de Jong Ajax
65' Doelpunt Ajax Doelpunt D. van de Beek met assist van H. Ziyech Ajax 0-3
66' Wissel Feyenoord Wissel N. Jørgensen voor R. van Persie Feyenoord
67' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Mazraoui Ajax
73' Wissel Feyenoord Wissel R. Haps voor C. Verdonk Feyenoord
77' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. Berghuis Feyenoord
79' Wissel Ajax Wissel K. Dolberg voor David Neres Ajax
85' Wissel Ajax Wissel D. de Wit voor D. van de Beek Ajax
89' Wissel Ajax Wissel Z. Labyad voor D. Tadić Ajax
93' Gele kaart Ajax Gele kaart voor Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Ajax
Opstellingen Feyenoord - Ajax
De opstellingen van Feyenoord en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.