Nabeschouwing Gemert - Feyenoord (0-4) || KNVB Beker 2018/2019

Donderdag 27 september 2018 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Gemert het donderdag 27 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord.

Via de Gemert - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gemert - Feyenoord (0-4)

Het KNVB Beker duel tussen Gemert en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 0-4 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door D. Vente, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Kökçü op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee D. Vente zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Feyenoord in de 71e minuut, nadat D. Vente de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Feyenoord.

LIVE Gemert - Feyenoord 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gemert - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Feyenoord Doelpunt D. Vente Feyenoord 0-1
45' Doelpunt Feyenoord Doelpunt O. Kökçü Feyenoord 0-2
61' Wissel Feyenoord Wissel L. Geertruida voor J. van der Heijden Feyenoord
65' Doelpunt Feyenoord Doelpunt D. Vente Feyenoord 0-3
71' Wissel Gemert Wissel B. van Osch voor J. Leijten Gemert
71' Wissel Feyenoord Wissel W. Burger voor O. Kökçü Feyenoord
71' Doelpunt Feyenoord Doelpunt D. Vente Feyenoord 0-4
75' Wissel Gemert Wissel K. Brugmans voor J. Vermeulen Gemert
80' Wissel Gemert Wissel J. Lalisang voor S. Vereijken Gemert
Video hoogtepunten en samenvatting Gemert - Feyenoord
Opstellingen Gemert - Feyenoord

Voorbeschouwing Gemert - Feyenoord

Gemert en Feyenoord spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gemert en Feyenoord elkaar treffen in de KNVB Beker.