Nabeschouwing Kozakken Boys - Vitesse (1-2) || KNVB Beker 2018/2019

Donderdag 20 december 2018 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Kozakken Boys het donderdag 20 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse.

Via de Kozakken Boys - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kozakken Boys - Vitesse (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen Kozakken Boys en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 1-2 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Bero, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. Kozakken Boys kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Q. Jakoba, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette M. Ødegaard zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Vitesse de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor Vitesse een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Kozakken Boys - Vitesse 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kozakken Boys - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Bero Vitesse 0-1
29' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Ødegaard Vitesse
59' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt Q. Jakoba met assist van J. Rijsdijk Kozakken Boys 1-1
62' Wissel Vitesse Wissel A. Büttner voor M. Clark Vitesse
62' Wissel Vitesse Wissel H. Gong voor N. Foor Vitesse
71' Wissel Vitesse Wissel J. Clarke-Salter voor D. Doekhi Vitesse
77' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor L. Bot Kozakken Boys
92' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Ødegaard met assist van J. Clarke-Salter Vitesse 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Kozakken Boys - Vitesse
Opstellingen Kozakken Boys - Vitesse
De opstellingen van Kozakken Boys en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.