Nabeschouwing Ajax Amateurs - Be Quick 1887 (2-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2017/2018

Woensdag 23 augustus 2017 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Ajax Amateurs het woensdag 23 augustus 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Be Quick 1887. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Ajax Amateurs - Be Quick 1887 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax Amateurs - Be Quick 1887 (2-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Ajax Amateurs en Be Quick 1887 is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ajax Amateurs. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Ajax Amateurs dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door R. Wiersma, waarmee Be Quick 1887 met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Ajax Amateurs het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Ajax Amateurs die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Ajax Amateurs - Be Quick 1887
2
1
LIVE Ajax Amateurs - Be Quick 1887 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax Amateurs - Be Quick 1887 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Be Quick 1887 Doelpunt R. Wiersma Be Quick 1887 0-1
82' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt Ajax Amateurs 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax Amateurs - Be Quick 1887
Opstellingen Ajax Amateurs - Be Quick 1887

Voorbeschouwing Ajax Amateurs - Be Quick 1887

Ajax Amateurs en Be Quick 1887 spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Ajax Amateurs en Be Quick 1887 elkaar treffen in de KNVB Beker.