Nabeschouwing Ajax Amateurs - OJC Rosmalen (3-1) || KNVB Beker 2017/2018

Zaterdag 19 augustus 2017 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Ajax Amateurs het zaterdag 19 augustus 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen OJC Rosmalen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Ajax Amateurs - OJC Rosmalen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax Amateurs - OJC Rosmalen (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen Ajax Amateurs en OJC Rosmalen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ajax Amateurs. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ajax Amateurs kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van B. Amrani. Ajax Amateurs vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Danso op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Ajax Amateurs, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 75 minuten deed iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van OJC Rosmalen werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor OJC Rosmalen echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Ajax Amateurs.

Wedstrijdstatistieken Ajax Amateurs - OJC Rosmalen
3
1
LIVE Ajax Amateurs - OJC Rosmalen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax Amateurs - OJC Rosmalen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt B. Amrani Ajax Amateurs 1-0
21' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt K. Danso Ajax Amateurs 2-0
75' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt Ajax Amateurs 3-0
75' Doelpunt OJC Rosmalen Doelpunt OJC Rosmalen 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax Amateurs - OJC Rosmalen
Opstellingen Ajax Amateurs - OJC Rosmalen

Voorbeschouwing Ajax Amateurs - OJC Rosmalen

Ajax Amateurs en OJC Rosmalen spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Ajax Amateurs en OJC Rosmalen elkaar treffen in de KNVB Beker.