Nabeschouwing Ajax - Go Ahead Eagles (3-0) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Ajax het woensdag 31 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles.

Via de Ajax - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Go Ahead Eagles (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen Ajax en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door David Neres, waarmee Ajax met 1-0 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Labyad op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Ajax, waarmee K. Huntelaar zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Blom, waardoor Ajax een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ajax - Go Ahead Eagles 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Ajax Doelpunt David Neres met assist van Z. Labyad Ajax 1-0
39' Doelpunt Ajax Doelpunt Z. Labyad met assist van K. Huntelaar Ajax 2-0
63' Doelpunt Ajax Doelpunt K. Huntelaar met assist van R. Kristensen Ajax 3-0
64' Wissel Ajax Wissel D. de Wit voor D. van de Beek Ajax
64' Wissel Ajax Wissel M. de Ligt voor V. Černý Ajax
64' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Langedijk voor I. Bakx Go Ahead Eagles
72' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Büttner voor J. Navrátil Go Ahead Eagles
75' Wissel Ajax Wissel K. Dolberg voor D. Blind Ajax
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bliek voor R. Baas Go Ahead Eagles
81' Gele kaart Ajax Gele kaart voor P. Schuurs Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - Go Ahead Eagles
Opstellingen Ajax - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Ajax en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.