Nabeschouwing Alcides - AZ (0-6) || KNVB Beker 2018/2019

Donderdag 27 september 2018 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Alcides het donderdag 27 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen AZ.

Via de Alcides - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcides - AZ (0-6)

Het KNVB Beker duel tussen Alcides en AZ is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 0-6 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door B. Johnsen, waarmee AZ met 0-1 de leiding nam. AZ vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Idrissi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van AZ, waarmee A. Maher zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam AZ geen gas terug, waardoor in de 42e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van D. Rotariu. De 0-5 voor AZ volgde even later in de 71e minuut nadat O. Idrissi namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 77e minuut werd de stand op 0-6 gezet na een benutte penalty van AZ speler O. Idrissi.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joey Kooij en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van AZ, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Alcides - AZ 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcides - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt AZ Doelpunt B. Johnsen AZ 0-1
24' Doelpunt AZ Doelpunt O. Idrissi AZ 0-2
32' Gele kaart Alcides Gele kaart voor P. Fokke Alcides
33' Doelpunt AZ Doelpunt A. Maher AZ 0-3
39' Gele kaart AZ Gele kaart voor L. Bergsma AZ
42' Doelpunt AZ Doelpunt D. Rotariu AZ 0-4
56' Wissel Alcides Wissel J. Bosch voor O. de Grip Alcides
58' Wissel AZ Wissel T. Reijnders voor M. Vejinovic AZ
64' Wissel AZ Wissel P. Hatzidiakos voor T. Ouwejan AZ
68' Wissel Alcides Wissel B. van Zomeren voor F. Fokke Alcides
70' Wissel AZ Wissel H. Weigelt voor R. van Rhijn AZ
71' Doelpunt AZ Doelpunt O. Idrissi AZ 0-5
77' Penalty AZ Penalty O. Idrissi AZ 0-6
77' Wissel Alcides Wissel B. Keizer voor R. Luyckx Alcides
85' Gele kaart AZ Gele kaart voor T. Reijnders AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Alcides - AZ
Opstellingen Alcides - AZ

Voorbeschouwing Alcides - AZ

Alcides en AZ spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Alcides en AZ elkaar treffen in de KNVB Beker.