Nabeschouwing Almere City - AZ (0-4) || KNVB Beker 2017/2018

Donderdag 26 oktober 2017 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Almere City het donderdag 26 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - AZ (0-4)

Het KNVB Beker duel tussen Almere City en AZ is geëindigd in een 0-4 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door S. Wuytens, waarmee AZ met 0-1 de leiding nam. AZ vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Weghorst op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van AZ, waarmee W. Weghorst zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 61e minuut moest Almere City verder met een man minder, nadat K. van Buuren een tweede gele kaart kreeg. Ook na de derde treffer nam AZ geen gas terug, waardoor in de 75e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Svensson.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor AZ.

LIVE Almere City - AZ 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel AZ Wissel J. Helmer voor J. van Overeem AZ
24' Gele kaart Almere City Gele kaart voor K. van Buuren Almere City
35' Doelpunt AZ Doelpunt S. Wuytens AZ 0-1
41' Wissel Almere City Wissel F. Hammouti voor A. Ahannach Almere City
48' Doelpunt AZ Doelpunt W. Weghorst AZ 0-2
59' Wissel AZ Wissel M. Seuntjens voor T. Koopmeiners AZ
59' Doelpunt AZ Doelpunt W. Weghorst AZ 0-3
61' Tweede gele kaart Almere City Tweede gele kaart voor K. van Buuren Almere City
63' Wissel Almere City Wissel L. Owusu voor K. Brands Almere City
63' Wissel AZ Wissel L. Garcia voor A. Jahanbakhsh AZ
70' Gele kaart Almere City Gele kaart voor J. Kvida Almere City
75' Doelpunt AZ Doelpunt J. Svensson AZ 0-4