Nabeschouwing AZ - Feyenoord (0-3) || KNVB Beker 2017/2018

Zondag 22 april 2018 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt AZ het zondag 22 april 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de AZ - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Feyenoord (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen AZ en Feyenoord is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door N. Jorgensen, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. van Persie op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was J. Toornstra van Feyenoord die de 0-3 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Feyenoord een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE AZ - Feyenoord 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Feyenoord Doelpunt N. Jorgensen Feyenoord 0-1
37' Gele kaart AZ Gele kaart voor F. Midtsjo AZ
43' Gele kaart AZ Gele kaart voor A. Jahanbakhsh AZ
43' Gele kaart AZ Gele kaart voor W. Weghorst AZ
46' Gele kaart AZ Gele kaart voor T. Koopmeiners AZ
49' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. El Ahmadi Feyenoord
57' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. van Persie met assist van S. Berghuis Feyenoord 0-2
58' Wissel AZ Wissel M. Seuntjens voor R. van Rhijn AZ
66' Wissel AZ Wissel O. Idrissi voor F. Midtsjo AZ
67' Wissel Feyenoord Wissel J. Boetius voor R. van Persie Feyenoord
69' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. Diks Feyenoord
77' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. Boetius Feyenoord
78' Wissel AZ Wissel I. Bel Hassani voor S. Wuytens AZ
92' Wissel Feyenoord Wissel Botteghin voor S. Berghuis Feyenoord
93' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Toornstra Feyenoord 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - Feyenoord
Opstellingen AZ - Feyenoord

Voorbeschouwing AZ - Feyenoord

AZ en Feyenoord spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen AZ en Feyenoord in de KNVB Beker vond plaats op 3 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 2 keer wist de ploeg van AZ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AZ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.