Nabeschouwing AZ - VVV Venlo (2-0) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt AZ het woensdag 31 oktober 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion in Alkmaar.

Via de AZ - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - VVV Venlo (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen AZ en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 2-0 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door M. Seuntjens, waarmee AZ met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist AZ opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het O. Idrissi die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor AZ.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor AZ.

LIVE AZ - VVV Venlo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt AZ Doelpunt M. Seuntjens AZ 1-0
66' Wissel VVV-Venlo Wissel P. Mlapa voor C. Kum VVV-Venlo
66' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Seuntjens voor P. Joosten VVV-Venlo
79' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Opoku voor P. van Ooijen VVV-Venlo
82' Wissel AZ Wissel R. van Rhijn voor A. Gudmundsson AZ
85' Wissel AZ Wissel F. Druijf voor M. Seuntjens AZ
87' Doelpunt AZ Doelpunt O. Idrissi AZ 2-0
89' Wissel AZ Wissel C. Stengs voor O. Idrissi AZ
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - VVV Venlo
Opstellingen AZ - VVV Venlo
De opstellingen van AZ en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.