Nabeschouwing Barendrecht - Go Ahead Eagles (1-3) || KNVB Beker 2017/2018

Dinsdag 19 september 2017 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Barendrecht het dinsdag 19 september 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Bongerd in Barendrecht.

Via de Barendrecht - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barendrecht - Go Ahead Eagles (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen Barendrecht en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door D. Esajas, waarmee Barendrecht met 1-0 de leiding nam. Go Ahead Eagles kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Langedijk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette S. Hendriks zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Go Ahead Eagles de leiding in de wedstrijd nam.

In de 77e minuut werd Y. van Deelen van Barendrecht met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Barendrecht het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 86 minuten werd de voorsprong voor Go Ahead Eagles vergroot nadat S. Hendriks de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Go Ahead Eagles.

LIVE Barendrecht - Go Ahead Eagles 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barendrecht - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Barendrecht Doelpunt D. Esajas Barendrecht 1-0
30' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt P. Langedijk Go Ahead Eagles 1-1
74' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Hendriks Go Ahead Eagles 1-2
77' Rode kaart Barendrecht Rode kaart voor Y. van Deelen Barendrecht
86' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Hendriks Go Ahead Eagles 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Barendrecht - Go Ahead Eagles
Opstellingen Barendrecht - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing Barendrecht - Go Ahead Eagles

Barendrecht en Go Ahead Eagles spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Barendrecht en Go Ahead Eagles elkaar treffen in de KNVB Beker.