Nabeschouwing Capelle - RKSV Nuenen (6-0) || KNVB Beker 2017/2018

Zaterdag 19 augustus 2017 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Capelle het zaterdag 19 augustus 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen RKSV Nuenen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark 't Slot in Capelle aan den IJssel.

Via de Capelle - RKSV Nuenen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Capelle - RKSV Nuenen (6-0)

Het KNVB Beker duel tussen Capelle en RKSV Nuenen is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Capelle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Vyent, waarmee Capelle met 1-0 de leiding nam. Capelle vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. van der Sande op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Capelle, waarmee Vyent zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Capelle geen gas terug, waardoor in de 62e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van . De 5-0 voor Capelle volgde even later in de 73e minuut nadat namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 73e minuut en kwam op naam te staan van Capelle speler , die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Capelle, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Capelle - RKSV Nuenen
6
0
LIVE Capelle - RKSV Nuenen 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Capelle - RKSV Nuenen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Capelle Doelpunt Vyent Capelle 1-0
12' Doelpunt Capelle Doelpunt O. van der Sande Capelle 2-0
29' Doelpunt Capelle Doelpunt Vyent Capelle 3-0
62' Doelpunt Capelle Doelpunt Capelle 4-0
73' Doelpunt Capelle Doelpunt Capelle 5-0
73' Doelpunt Capelle Doelpunt Capelle 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Capelle - RKSV Nuenen
Opstellingen Capelle - RKSV Nuenen

Voorbeschouwing Capelle - RKSV Nuenen

Capelle en RKSV Nuenen spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Capelle en RKSV Nuenen elkaar treffen in de KNVB Beker.