Nabeschouwing Feyenoord - Swift (4-1) || KNVB Beker 2017/2018

Woensdag 25 oktober 2017 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Feyenoord het woensdag 25 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Swift. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Swift live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Swift (4-1)

Het KNVB Beker duel tussen Feyenoord en Swift is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Larsson, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. In de 13e minuut moest N. Gabel van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Swift verder met een speler minder. In de 45e werd de voorsprong voor Feyenoord verdubbeld dankzij een doelpunt van S. Larsson.

In de 50e minuut was het Swift dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Van Wakeren. Na 66 minuten werd de voorsprong voor Feyenoord vergroot nadat M. Kramer de 3-1 wist te scoren. In de 88e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het S. Larsson die namens Feyenoord het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Feyenoord.

LIVE Feyenoord - Swift 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Swift teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Larsson Feyenoord 1-0
13' Rode kaart Swift Rode kaart voor N. Gabel Swift
45' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Larsson met assist van M. Nelom Feyenoord 2-0
50' Doelpunt Swift Doelpunt M. Van Wakeren Swift 2-1
62' Gele kaart Swift Gele kaart voor T. Van Zweeden Swift
63' Wissel Swift Wissel S. Morrison voor R. Rosenhart Swift
66' Doelpunt Feyenoord Doelpunt M. Kramer met assist van K. Diks Feyenoord 3-1
72' Gele kaart Swift Gele kaart voor G. Moelee Swift
73' Wissel Swift Wissel J. Smeeing voor T. Wulffraat Swift
73' Wissel Feyenoord Wissel E. Hansson voor D. Vente Feyenoord
77' Wissel Feyenoord Wissel L. Geertruida voor J. St Juste Feyenoord
81' Wissel Swift Wissel R. De Vries voor D. Dinkgreve Swift
88' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Larsson Feyenoord 4-1