Nabeschouwing Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles (3-0) || KNVB Beker 2017/2018

Dinsdag 24 oktober 2017 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Fortuna Sittard het dinsdag 24 oktober 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door L. Hutten, waarmee Fortuna Sittard met 1-0 de leiding nam. Fortuna Sittard vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Malsa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Fortuna Sittard, waarmee W. Dammers zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Fortuna Sittard een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt L. Hutten Fortuna Sittard 1-0
23' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Beukema voor X. Schenk Go Ahead Eagles
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. de Kogel voor G. Werkhoven Go Ahead Eagles
46' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor D. Saddiki Fortuna Sittard
62' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt M. Malsa Fortuna Sittard 2-0
62' Wissel Fortuna Sittard Wissel F. Stokkers voor L. Semedo Fortuna Sittard
63' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Vidigal voor L. Hutten Fortuna Sittard
70' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Maneschijn voor D. Hettinga Go Ahead Eagles
77' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt W. Dammers Fortuna Sittard 3-0
78' Wissel Fortuna Sittard Wissel L. Tinnemans voor M. Malsa Fortuna Sittard
86' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor P. Langedijk Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
Opstellingen Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles

Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles elkaar treffen in de KNVB Beker.