Nabeschouwing Helmond Sport - SC Cambuur (1-5) || KNVB Beker 2017/2018

Dinsdag 19 september 2017 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Helmond Sport het dinsdag 19 september 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavans Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - SC Cambuur (1-5)

Het KNVB Beker duel tussen Helmond Sport en SC Cambuur is geëindigd in een 1-5 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door K. van Kippersluis, waarmee SC Cambuur met 0-1 de leiding nam. SC Cambuur vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. van Kippersluis op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut moest Helmond Sport verder met een man minder nadat S. Edwards een rode kaart had gekregen.

In de 60e minuut moest Helmond Sport verder met een man minder, nadat R. van Koesveld een tweede gele kaart kreeg. In de 68e was het Helmond Sport dat op voorsprong kwam te staan na een goal van G. Markiet. Na 78 minuten kwam SC Cambuur op een veiligere 1-3 voorsprong na een goal van K. Rossi. In de 81e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was I. Kallon van SC Cambuur die daarmee de stand op 1-4 zette. Even later in de 89e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 1-5 gezet door N. Robertha van SC Cambuur.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-5 eindstand in het voordeel van SC Cambuur.

LIVE Helmond Sport - SC Cambuur 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. van Kippersluis SC Cambuur 0-1
52' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. van Kippersluis SC Cambuur 0-2
55' Rode kaart Helmond Sport Rode kaart voor S. Edwards Helmond Sport
60' Tweede gele kaart Helmond Sport Tweede gele kaart voor R. van Koesveld Helmond Sport
68' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt G. Markiet Helmond Sport 1-2
78' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. Rossi SC Cambuur 1-3
81' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt I. Kallon SC Cambuur 1-4
89' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt N. Robertha SC Cambuur 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - SC Cambuur
Opstellingen Helmond Sport - SC Cambuur

Voorbeschouwing Helmond Sport - SC Cambuur

Helmond Sport en SC Cambuur spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Helmond Sport en SC Cambuur elkaar treffen in de KNVB Beker.