Nabeschouwing Katwijk - Ter Leede (4-0) || KNVB Beker 2017/2018

Woensdag 20 september 2017 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Katwijk het woensdag 20 september 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Ter Leede. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Krom in Katwijk.

Via de Katwijk - Ter Leede live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Katwijk - Ter Leede (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen Katwijk en Ter Leede is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Katwijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door M. Mengerink, waarmee Katwijk met 1-0 de leiding nam. Katwijk vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Berkhout op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Katwijk, waarmee K. Berkhout zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Katwijk in de 72e minuut, nadat M. van den Ban de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Katwijk.

Wedstrijdstatistieken Katwijk - Ter Leede
4
0
LIVE Katwijk - Ter Leede 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Katwijk - Ter Leede teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Katwijk Doelpunt M. Mengerink Katwijk 1-0
49' Doelpunt Katwijk Doelpunt K. Berkhout Katwijk 2-0
61' Doelpunt Katwijk Doelpunt K. Berkhout Katwijk 3-0
72' Doelpunt Katwijk Doelpunt M. van den Ban Katwijk 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Katwijk - Ter Leede
Opstellingen Katwijk - Ter Leede

Voorbeschouwing Katwijk - Ter Leede

Katwijk en Ter Leede spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Katwijk en Ter Leede elkaar treffen in de KNVB Beker.