Nabeschouwing NEC - Achilles '29 (3-0) || KNVB Beker 2017/2018

Dinsdag 24 oktober 2017 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt NEC het dinsdag 24 oktober 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Achilles '29. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Achilles '29 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Achilles '29 (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen NEC en Achilles '29 is geëindigd in een 3-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Alberto in de 19e minuut, waardoor NEC met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 40 minuten was het A. Groeneveld die NEC op een 1-0 voorsprong zette. In de 56e minuut kreeg S. Felomina van Achilles '29 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Achilles '29 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte F. Kadioglu de voorsprong door in de 58e minuut de 2-0 te scoren voor NEC. In de 88e minuut volgde een derde treffer van NEC, waarmee M. Rayhi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor NEC een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE NEC - Achilles '29 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Achilles '29 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Rode kaart NEC Rode kaart voor S. Alberto NEC
30' Gele kaart NEC Gele kaart voor S. Langil NEC
38' Wissel Achilles '29 Wissel S. Felomina voor P. Fini Achilles '29
40' Doelpunt NEC Doelpunt A. Groeneveld NEC 1-0
51' Gele kaart Achilles '29 Gele kaart voor S. Felomina Achilles '29
56' Tweede gele kaart Achilles '29 Tweede gele kaart voor S. Felomina Achilles '29
58' Doelpunt NEC Doelpunt F. Kadioglu NEC 2-0
60' Wissel NEC Wissel M. Rayhi voor A. Groeneveld NEC
70' Wissel NEC Wissel J. Sleegers voor F. Kadioglu NEC
73' Wissel Achilles '29 Wissel G. Capello voor O. Popalzay Achilles '29
77' Wissel NEC Wissel C. Verdonk voor J. Larsson NEC
81' Wissel Achilles '29 Wissel R. Eddarkaoui voor I. Oulad Achilles '29
82' Gele kaart NEC Gele kaart voor T. van de Pavert NEC
88' Doelpunt NEC Doelpunt M. Rayhi NEC 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Achilles '29
Opstellingen NEC - Achilles '29

Voorbeschouwing NEC - Achilles '29

NEC en Achilles '29 spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen NEC en Achilles '29 in de KNVB Beker vond plaats op 21 december 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is NEC favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Achilles '29 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.