Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - Heracles (0-2) || KNVB Beker 2017/2018

Dinsdag 19 september 2017 - 19:45 uur



In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Rijnsburgse Boys het dinsdag 19 september 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Middelmors in Rijnsburg.

Via de Rijnsburgse Boys - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - Heracles (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen Rijnsburgse Boys en Heracles is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door J. Pelupessy, waarmee Heracles Almelo met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Heracles Almelo opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het V. Vermeij die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Heracles Almelo.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Heracles.

Wedstrijdstatistieken Rijnsburgse Boys - Heracles
Balbezit
28%
72%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
6
28
Schoten op doel
1
10
Aanvallen
39
78
Gevaarlijke aanvallen
28
51
Corners
0
9
Wissels
3
3
LIVE Rijnsburgse Boys - Heracles 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijnsburgse Boys - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
73' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt J. Pelupessy Heracles Almelo 0-1
90' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt V. Vermeij Heracles Almelo 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rijnsburgse Boys - Heracles
Opstellingen Rijnsburgse Boys - Heracles

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rijnsburgse Boys - Heracles

Rijnsburgse Boys en Heracles spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Rijnsburgse Boys en Heracles elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Rijnsburgse Boys 0
Winst Heracles 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Rijnsburgse Boys - Heracles Opstelling Rijnsburgse Boys Opstelling Heracles Live Rijnsburgse Boys - Heracles Live Rijnsburgse Boys - Heracles kijken Rijnsburgse Boys - Heracles kijken Live Rijnsburgse Boys - Heracles stream Rijnsburgse Boys - Heracles Fox Sports Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - Heracles Uitslag Rijnsburgse Boys - Heracles Statistieken Rijnsburgse Boys - Heracles KNVB Beker 2017/2018 Rijnsburgse Boys - Heracles wedden Rijnsburgse Boys - Heracles gokken Rijnsburgse Boys - Heracles Unibet