Nabeschouwing RKC Waalwijk - De Treffers (7-0) || KNVB Beker 2017/2018

Dinsdag 24 oktober 2017 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt RKC Waalwijk het dinsdag 24 oktober 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen De Treffers. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - De Treffers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - De Treffers (7-0)

Het KNVB Beker duel tussen RKC Waalwijk en De Treffers is geëindigd in een 7-0 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door S. Bakari, waarmee RKC Waalwijk met 1-0 de leiding nam. RKC Waalwijk vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Bergkamp op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van RKC Waalwijk, waarmee J. Voskamp zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam RKC Waalwijk geen gas terug, waardoor in de 82e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van N. de Graauw. De 5-0 voor RKC Waalwijk volgde even later in de 86e minuut nadat N. de Graauw namens zijn team opnieuw wist te scoren. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. Even later was het opnieuw N. de Graauw die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij RKC Waalwijk op 6-0 in de 89e minuut. Namens RKC Waalwijk mocht S. Bakari in de 91e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 7-0 eindstand in het voordeel van RKC Waalwijk, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE RKC Waalwijk - De Treffers 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - De Treffers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt S. Bakari RKC Waalwijk 1-0
38' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt R. Bergkamp RKC Waalwijk 2-0
43' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt J. Voskamp RKC Waalwijk 3-0
57' Wissel RKC Waalwijk Wissel C. Amatkaryo voor D. Seys RKC Waalwijk
62' Wissel RKC Waalwijk Wissel N. de Graauw voor R. Bergkamp RKC Waalwijk
62' Wissel De Treffers Wissel R. Uiterloo voor N. de Bondt De Treffers
68' Wissel De Treffers Wissel C. W. den voor B. Hendriks De Treffers
74' Wissel RKC Waalwijk Wissel S. Greene voor H. Mulder RKC Waalwijk
77' Gele kaart De Treffers Gele kaart voor P. Balkestein De Treffers
77' Wissel De Treffers Wissel D. Gijzen voor P. Balkestein De Treffers
82' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt N. de Graauw RKC Waalwijk 4-0
86' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt N. de Graauw RKC Waalwijk 5-0
89' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt N. de Graauw RKC Waalwijk 6-0
91' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt S. Bakari RKC Waalwijk 7-0
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - De Treffers
Opstellingen RKC Waalwijk - De Treffers

Voorbeschouwing RKC Waalwijk - De Treffers

RKC Waalwijk en De Treffers spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat RKC Waalwijk en De Treffers elkaar treffen in de KNVB Beker.