Nabeschouwing Sparta Nijkerk - FC Eindhoven (0-1) || KNVB Beker 2017/2018

Dinsdag 19 september 2017 - 19:45 uur



In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Sparta Nijkerk het dinsdag 19 september 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Ebbenhorst in Nijkerk.

Via de Sparta Nijkerk - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Nijkerk - FC Eindhoven (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen Sparta Nijkerk en FC Eindhoven is geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door M. Lieder, waarmee FC Eindhoven met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Eindhoven dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Eindhoven uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Sparta Nijkerk - FC Eindhoven
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
16
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
37
57
Gevaarlijke aanvallen
33
48
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Sparta Nijkerk - FC Eindhoven 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Nijkerk - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
75' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt M. Lieder FC Eindhoven 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Nijkerk - FC Eindhoven
Opstellingen Sparta Nijkerk - FC Eindhoven

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - FC Eindhoven

Sparta Nijkerk en FC Eindhoven spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Sparta Nijkerk en FC Eindhoven elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Nijkerk 0
Winst FC Eindhoven 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Sparta Nijkerk - FC Eindhoven Opstelling Sparta Nijkerk Opstelling FC Eindhoven Live Sparta Nijkerk - FC Eindhoven Live Sparta Nijkerk - FC Eindhoven kijken Sparta Nijkerk - FC Eindhoven kijken Live Sparta Nijkerk - FC Eindhoven stream Sparta Nijkerk - FC Eindhoven Fox Sports Nabeschouwing Sparta Nijkerk - FC Eindhoven Uitslag Sparta Nijkerk - FC Eindhoven Statistieken Sparta Nijkerk - FC Eindhoven KNVB Beker 2017/2018 Sparta Nijkerk - FC Eindhoven wedden Sparta Nijkerk - FC Eindhoven gokken Sparta Nijkerk - FC Eindhoven Unibet