Nabeschouwing USV Hercules - FC Groningen (2-4) || KNVB Beker 2017/2018

Donderdag 21 september 2017 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt USV Hercules het donderdag 21 september 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de USV Hercules - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing USV Hercules - FC Groningen (2-4)

Het KNVB Beker duel tussen USV Hercules en FC Groningen is geëindigd in een 2-4 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door F. Belarbi, waarmee USV Hercules met 1-0 de leiding nam. FC Groningen kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Idrissi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette R. Doan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Groningen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de voorsprong voor FC Groningen vergroot nadat J. Bacuna de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 76e minuut nadat A. Hrustic namens FC Groningen de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van USV Hercules speler F. Belarbi, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-4 eindstand in het voordeel van FC Groningen.

LIVE USV Hercules - FC Groningen 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd USV Hercules - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt USV Hercules Doelpunt F. Belarbi USV Hercules 1-0
40' Doelpunt FC Groningen Doelpunt O. Idrissi FC Groningen 1-1
46' Doelpunt FC Groningen Doelpunt R. Doan FC Groningen 1-2
65' Doelpunt FC Groningen Doelpunt J. Bacuna FC Groningen 1-3
76' Doelpunt FC Groningen Doelpunt A. Hrustic FC Groningen 1-4
86' Doelpunt USV Hercules Doelpunt F. Belarbi USV Hercules 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting USV Hercules - FC Groningen
Opstellingen USV Hercules - FC Groningen

Voorbeschouwing USV Hercules - FC Groningen

USV Hercules en FC Groningen spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat USV Hercules en FC Groningen elkaar treffen in de KNVB Beker.