Nabeschouwing VVV Venlo - FC Utrecht (3-1) || KNVB Beker 2017/2018

Woensdag 25 oktober 2017 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt VVV Venlo het woensdag 25 oktober 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Utrecht (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen VVV Venlo en FC Utrecht is geëindigd in een 3-1 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. VVV-Venlo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van L. Thy. VVV-Venlo vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Hunte op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut kreeg W. Janssen van FC Utrecht voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Utrecht de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 62e minuut was het FC Utrecht dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van G. Kerk. Na 82 minuten werd de voorsprong voor VVV-Venlo vergroot nadat M. Rutten de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor VVV Venlo.

LIVE VVV Venlo - FC Utrecht 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt L. Thy VVV-Venlo 1-0
20' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt T. Hunte VVV-Venlo 2-0
23' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor N. Roseler VVV-Venlo
27' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor L. Thy VVV-Venlo
32' Wissel FC Utrecht Wissel M. Willock voor R. van der Meer FC Utrecht
46' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Tissoudali voor T. Hunte VVV-Venlo
52' Tweede gele kaart FC Utrecht Tweede gele kaart voor W. Janssen FC Utrecht
55' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor S. van de Streek FC Utrecht
55' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor FC Utrecht
58' Wissel FC Utrecht Wissel G. Kerk voor L. Gortler FC Utrecht
62' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt G. Kerk FC Utrecht 2-1
78' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor D. Dumic FC Utrecht
82' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt M. Rutten VVV-Venlo 3-1
83' Wissel FC Utrecht Wissel N. Venema voor Y. Ayoub FC Utrecht
88' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Antonis voor K. Nwakali VVV-Venlo
90' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. van Bruggen VVV-Venlo
90' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Janse voor R. Janssen VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - FC Utrecht
Opstellingen VVV Venlo - FC Utrecht

Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Utrecht

VVV Venlo en FC Utrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en FC Utrecht in de KNVB Beker vond plaats op 25 oktober 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FC Utrecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.