Nabeschouwing Willem II - SC Heerenveen (2-1) || KNVB Beker 2017/2018

Woensdag 25 oktober 2017 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Willem II het woensdag 25 oktober 2017 om 19:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - SC Heerenveen (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Willem II en SC Heerenveen is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door B. Rienstra, waarmee Willem II met 1-0 de leiding nam. SC Heerenveen kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Ghoochannejhad, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette F. Sol zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Willem II de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Willem II een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Willem II - SC Heerenveen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Schmidt voor D. Dumfries SC Heerenveen
48' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor L. Woudenberg SC Heerenveen
49' Doelpunt Willem II Doelpunt B. Rienstra Willem II 1-0
54' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt R. Ghoochannejhad SC Heerenveen 1-1
57' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor H. Veerman SC Heerenveen
61' Doelpunt Willem II Doelpunt F. Sol Willem II 2-1
71' Wissel SC Heerenveen Wissel P. van Amersfoort voor L. Woudenberg SC Heerenveen
74' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Thorsby SC Heerenveen
75' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Vlap voor M. Odegaard SC Heerenveen
81' Wissel Willem II Wissel E. Lieftink voor M. El Hankouri Willem II
81' Wissel Willem II Wissel F. Lewis voor F. Heerkens Willem II
89' Wissel Willem II Wissel D. Crowley voor T. Haye Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - SC Heerenveen
Opstellingen Willem II - SC Heerenveen

Voorbeschouwing Willem II - SC Heerenveen

Willem II en SC Heerenveen spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Willem II en SC Heerenveen elkaar treffen in de KNVB Beker.