Nabeschouwing Zwaluwen - FC Den Bosch (2-3) || KNVB Beker 2017/2018

Dinsdag 19 september 2017 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2017/2018 neemt Zwaluwen het dinsdag 19 september 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Zwaluwenlaan in Vlaardingen.

Via de Zwaluwen - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zwaluwen - FC Den Bosch (2-3)

Het KNVB Beker duel tussen Zwaluwen en FC Den Bosch is geëindigd in een 2-3 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door D. Kaars, waarmee FC Den Bosch met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 64e minuut voor dat FC Den Bosch via S. Blummel op 0-2 kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van FC Den Bosch, waarmee S. Blummel zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 86 minuten deed R. Merrelaar iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Zwaluwen werd verkleind tot 1-3. In de 90e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Zwaluwen speler J. Gudde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van FC Den Bosch.

Wedstrijdstatistieken Zwaluwen - FC Den Bosch
2
3
LIVE Zwaluwen - FC Den Bosch 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zwaluwen - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt D. Kaars FC Den Bosch 0-1
64' Penalty FC Den Bosch Penalty S. Blummel FC Den Bosch 0-2
80' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Blummel FC Den Bosch 0-3
86' Doelpunt Zwaluwen Doelpunt R. Merrelaar Zwaluwen 1-3
90' Penalty Zwaluwen Penalty J. Gudde Zwaluwen 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Zwaluwen - FC Den Bosch
Opstellingen Zwaluwen - FC Den Bosch

Voorbeschouwing Zwaluwen - FC Den Bosch

Zwaluwen en FC Den Bosch spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Zwaluwen en FC Den Bosch elkaar treffen in de KNVB Beker.