Nabeschouwing AFC Wimbledon - Rotherham United (1-2) || League One 2019/2020

Zondag 4 augustus 2019 - 18:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt AFC Wimbledon het zondag 4 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Rotherham United (1-2)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door F. Ladapo, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. AFC Wimbledon kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Pigott, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette C. Robertson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rotherham United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brett Huxtable, waardoor Rotherham United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Wimbledon - Rotherham United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Rotherham United Doelpunt F. Ladapo met assist van M. Smith Rotherham United 0-1
50' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Pigott met assist van A. Hartigan AFC Wimbledon 1-1
69' Wissel Rotherham United Wissel B. Wiles voor D. Barlaser Rotherham United
75' Wissel Rotherham United Wissel C. Morris voor K. Vassell Rotherham United
80' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. McLoughlin voor A. Hartigan AFC Wimbledon
83' Wissel AFC Wimbledon Wissel D. Connolly voor M. Folivi AFC Wimbledon
84' Doelpunt Rotherham United Doelpunt C. Robertson met assist van B. Wiles Rotherham United 1-2
84' Wissel Rotherham United Wissel J. Proctor voor F. Ladapo Rotherham United
86' Wissel AFC Wimbledon Wissel K. Appiah voor T. Thomas AFC Wimbledon
89' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor C. Reilly AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Rotherham United
Opstellingen AFC Wimbledon - Rotherham United
De opstellingen van AFC Wimbledon en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.