Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Cambridge United (3-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 1 maart 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wycombe Wanderers het dinsdag 1 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Cambridge United (3-0)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter James Oldham geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Mehmeti, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wycombe Wanderers vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. McCleary op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Mehmeti van Wycombe Wanderers die de 3-0 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Oldham, waardoor Wycombe Wanderers dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wycombe Wanderers - Cambridge United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Mehmeti met assist van D. Horgan Wycombe Wanderers 1-0
15' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt G. McCleary met assist van A. Mehmeti Wycombe Wanderers 2-0
36' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor A. May Cambridge United
67' Wissel Cambridge United Wissel J. Lankester voor B. Worman Cambridge United
67' Wissel Cambridge United Wissel J. Ironside voor S. Tracey Cambridge United
69' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Obita Wycombe Wanderers
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor D. Horgan Wycombe Wanderers
81' Wissel Cambridge United Wissel L. Tolaj voor J. Brophy Cambridge United
84' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. McCarthy Wycombe Wanderers
85' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Mehmeti met assist van G. McCleary Wycombe Wanderers 3-0
87' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Grimmer voor J. McCarthy Wycombe Wanderers
90' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor S. Vokes Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Cambridge United
Opstellingen Wycombe Wanderers - Cambridge United
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.