Nabeschouwing Accrington Stanley - Cambridge United (2-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Accrington Stanley het zaterdag 14 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Cambridge United (2-1)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 2-1 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Butcher, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Accrington Stanley vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Pell op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Cambridge United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Ironside. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Cambridge United kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Speedie, waardoor Accrington Stanley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Accrington Stanley - Cambridge United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt M. Butcher met assist van S. McConville Accrington Stanley 1-0
20' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor H. Pell Accrington Stanley
30' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt H. Pell met assist van S. McConville Accrington Stanley 2-0
34' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Pritchard Accrington Stanley
60' Wissel Cambridge United Wissel S. Smith voor H. Dunk Cambridge United
61' Wissel Cambridge United Wissel A. May voor J. Weir Cambridge United
67' Wissel Accrington Stanley Wissel T. Leigh voor M. Butcher Accrington Stanley
79' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Ironside met assist van W. Hoolahan Cambridge United 2-1
81' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor H. Rodgers Accrington Stanley
90' Wissel Cambridge United Wissel S. Tracey voor G. Williams Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Cambridge United
Opstellingen Accrington Stanley - Cambridge United
De opstellingen van Accrington Stanley en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.