Nabeschouwing Accrington Stanley - Cheltenham Town (4-4) || League One 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Accrington Stanley het zaterdag 2 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Cheltenham Town (4-4)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Accrington Stanley en Cheltenham Town geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door A. May, waarmee Cheltenham Town met 0-1 de leiding nam. Accrington Stanley kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Leigh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette S. McConville zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Accrington Stanley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor Accrington Stanley vergroot nadat T. Leigh de 3-1 wist te scoren. In de 66e minuut kwam Cheltenham Town weer dichterbij, nadat W. Boyle de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 87e werkte E. Chapman de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 4-2 kwam te staan. Vervolgens was de beurt weer aan Cheltenham Town om te scoren. Kort voor tijd in de 90e minuut zette C. Wright de stand op 4-3. Hierdoor ging de wedstrijd nog een spannende slotfase tegemoed. Accrington Stanley zou de wedstrijd uiteindelijk met een man minder eindigen, nadat R. Sykes in de 91e minuut nog een tweede gele kaart kreeg en daardoor met rood het veld moest verlaten. Zo leek Cheltenham Town de wedstrijd uiteindelijk te gaan verliezen, tot dat W. Boyle in de 90e minuut met het laatste doelpunt van de wedstrijd zijn ploeg toch weer op gelijke hoogte zette: 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rob Lewis bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Accrington Stanley - Cheltenham Town 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Accrington Stanley Wissel J. OSullivan voor H. Pell Accrington Stanley
33' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May Cheltenham Town 0-1
46' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt T. Leigh Accrington Stanley 1-1
50' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. McConville met assist van J. Rich-Baghuelou Accrington Stanley 2-1
46' Wissel Cheltenham Town Wissel L. Sercombe voor A. Ramsey Cheltenham Town
48' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt T. Leigh met assist van J. OSullivan Accrington Stanley 3-1
66' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt W. Boyle Cheltenham Town 3-2
73' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Pritchard voor T. Leigh Accrington Stanley
74' Wissel Cheltenham Town Wissel E. Chapman voor E. Bonds Cheltenham Town
75' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
79' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor L. Coyle Accrington Stanley
80' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Brown voor G. Lloyd Cheltenham Town
87' Eigen doelpunt Accrington Stanley Eigen doelpunt E. Chapman Accrington Stanley 4-2
90' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt C. Wright met assist van A. May Cheltenham Town 4-3
91' Tweede gele kaart Accrington Stanley Tweede gele kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
96' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt W. Boyle met assist van L. Sercombe Cheltenham Town 4-4
97' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor W. Boyle Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Cheltenham Town
Opstellingen Accrington Stanley - Cheltenham Town
De opstellingen van Accrington Stanley en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.