Nabeschouwing Accrington Stanley - Gillingham (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 26 maart 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Accrington Stanley het zaterdag 26 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Gillingham (1-2)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 1-2 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door C. Kelman, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Oliver op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 1-2 doordat C. Bishop van Accrington Stanley een penalty wist te benutten in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Oldham, waardoor Gillingham dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Accrington Stanley - Gillingham 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel Gillingham Wissel D. Phillips voor S. OKeefe Gillingham
62' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor K. Adedoyin Accrington Stanley
64' Doelpunt Gillingham Doelpunt C. Kelman Gillingham 0-1
66' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
69' Wissel Accrington Stanley Wissel J. OSullivan voor E. Hamilton Accrington Stanley
69' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Pritchard voor K. Adedoyin Accrington Stanley
73' Doelpunt Gillingham Doelpunt V. Oliver met assist van D. Phillips Gillingham 0-2
81' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor B. Thompson Gillingham
88' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Longelo-Mbule voor H. Pell Accrington Stanley
89' Wissel Gillingham Wissel B. Reeves voor C. Kelman Gillingham
91' Penalty Accrington Stanley Penalty C. Bishop Accrington Stanley 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Gillingham
Opstellingen Accrington Stanley - Gillingham
De opstellingen van Accrington Stanley en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Accrington Stanley - Gillingham

Accrington Stanley en Gillingham treffen elkaar in de 40e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Accrington Stanley en Gillingham in de League One vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Gillingham favoriet. 3 keer wist de ploeg van Accrington Stanley te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Accrington Stanley. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Accrington Stanley 1
Winst Gillingham 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Accrington Stanley op een 13e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 20e plaats.