Nabeschouwing Accrington Stanley - Wycombe Wanderers (3-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Accrington Stanley het zaterdag 26 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Wycombe Wanderers (3-2)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 3-2 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Vokes, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Accrington Stanley kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Adedoyin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette S. Kaikai zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Sykes de 2-2 maakte voor Accrington Stanley. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Accrington Stanley dat in de 64e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat H. Pell de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 97 minuten werd M. Clark van Accrington Stanley met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Madley bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Accrington Stanley - Wycombe Wanderers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Vokes met assist van J. McCarthy Wycombe Wanderers 0-1
20' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt K. Adedoyin met assist van S. McConville Accrington Stanley 1-1
22' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Kaikai met assist van D. Gape Wycombe Wanderers 1-2
36' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Obita Wycombe Wanderers
46' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Woods voor K. Adedoyin Accrington Stanley
46' Wissel Accrington Stanley Wissel H. Pell voor D. Morgan Accrington Stanley
48' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt R. Sykes met assist van H. Pell Accrington Stanley 2-2
60' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Mehmeti voor S. Kaikai Wycombe Wanderers
64' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt H. Pell met assist van M. Butcher Accrington Stanley 3-2
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel B. Hanlan voor G. McCleary Wycombe Wanderers
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Forino-Joseph voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
80' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
90' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Gape Wycombe Wanderers
95' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. McCarthy Wycombe Wanderers
95' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor E. Hamilton Accrington Stanley
97' Rode kaart Accrington Stanley Rode kaart voor M. Clark Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Wycombe Wanderers
Opstellingen Accrington Stanley - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Accrington Stanley en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.