Nabeschouwing Barnsley - Bristol Rovers (2-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Barnsley het zaterdag 13 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Bristol Rovers (2-1)

Het League One duel tussen Barnsley en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Scott Jackson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Devante Cole, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Martin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette Corey OKeeffe zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Jackson, waardoor Barnsley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barnsley - Bristol Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor John McAtee Barnsley
43' Doelpunt Barnsley Doelpunt Devante Cole Barnsley 1-0
61' Wissel Barnsley Wissel Sam Cosgrove voor Jon Russell Barnsley
66' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Hunt voor L. McCormick Bristol Rovers
66' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Marquis voor J. Brown Bristol Rovers
67' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Maël de Gevigney Barnsley
68' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt C. Martin met assist van A. Evans Bristol Rovers 1-1
73' Doelpunt Barnsley Doelpunt Corey OKeeffe met assist van Adam Phillips Barnsley 2-1
79' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Herbie Kane Barnsley
80' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Collins voor L. Thomas Bristol Rovers
80' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Gibbons voor James Connolly Bristol Rovers
85' Wissel Barnsley Wissel Nicky Cadden voor John McAtee Barnsley
85' Wissel Barnsley Wissel Kacper Lopata voor Corey OKeeffe Barnsley
93' Wissel Barnsley Wissel Max Watters voor Devante Cole Barnsley
96' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Evans Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Bristol Rovers
Opstellingen Barnsley - Bristol Rovers
De opstellingen van Barnsley en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.