Nabeschouwing Barnsley - Carlisle United (2-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Barnsley het dinsdag 16 januari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Carlisle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Carlisle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Carlisle United (2-1)

Het League One duel tussen Barnsley en Carlisle United is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Luke Armstrong, waarmee Carlisle United met 0-1 de leiding nam. Barnsley kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Devante Cole, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Barnsley in de 86e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist Herbie Kane deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Will Finnie, waardoor Barnsley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barnsley - Carlisle United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Carlisle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Luke Armstrong Carlisle United 0-1
46' Wissel Barnsley Wissel Nicky Cadden voor Luca Connell Barnsley
46' Wissel Barnsley Wissel Barry Cotter voor Corey OKeeffe Barnsley
58' Doelpunt Barnsley Doelpunt Devante Cole met assist van Jordan Williams Barnsley 1-1
77' Wissel Barnsley Wissel Sam Cosgrove voor Callum Styles Barnsley
77' Wissel Carlisle United Wissel Jordan Gibson voor Daniel Butterworth Carlisle United
81' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Luke Armstrong Carlisle United
83' Wissel Carlisle United Wissel Fin Back voor Jack Ellis Carlisle United
86' Penalty Barnsley Penalty Herbie Kane Barnsley 2-1
91' Wissel Barnsley Wissel Jon Russell voor Herbie Kane Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Carlisle United
Opstellingen Barnsley - Carlisle United
De opstellingen van Barnsley en Carlisle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Carlisle United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.